ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τρεις αλλοδαποί που τσακώνονται στο εστιατόριο Patong επιβλήθηκαν πρόστιμο 2,000 μπατ ο καθένας

Πατόνγκ –

Τρεις αλλοδαποί που συμμετείχαν σε καυγάδες σε ένα μπαρ/εστιατόριο στην Πατόνγκ επιβλήθηκαν πρόστιμο 2,000 μπατ ο καθένας.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας άγριος καβγάς που αφορούσε τόσο ξένο προσωπικό ενός μπαρ/εστιατόριου όσο και ξένους τουρίστες έγινε viral στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης.

Ένας Αυστραλός πελάτης συνελήφθη αφού ενεπλάκη σε καυγάδες με το ξένο προσωπικό ενός μπαρ/εστιατορίου στην Πατόνγκ.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η επαρχιακή αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι τρεις αλλοδαποί που συμμετείχαν σε καυγά που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι ήταν δύο νόμιμα απασχολούμενοι υπάλληλοι του εστιατορίου που ονομάζονταν μόνο ο κ. ALOMARI, 25 ετών, Ιορδανός υπήκοος και ο κ. Ahmed, 26 ετών, Αιγύπτιος , και ο πελάτης, ο κ. Κάρεν, 34 ετών, Αυστραλός υπήκοος, παραδέχτηκε τις κατηγορίες για επίθεση.

Όλοι τους έχουν επιβληθεί πρόστιμο 2,000 μπατ ο καθένας και ζήτησαν συγγνώμη ο ένας από τον άλλον και τους αξιωματούχους του Πουκέτ για το περιστατικό. Ο κ. Κάρεν παραδέχτηκε ότι ξεκίνησε τη διαμάχη πετώντας ένα μπουκάλι στα δύο μέλη του προσωπικού του εστιατορίου γιατί κατά τη γνώμη του άργησαν να φτιάξουν το γεύμα του. Ο κ. Κάρεν δήλωσε επίσης ότι ήταν πολύ μεθυσμένος και αυτή η συμπεριφορά του ήταν εκτός χαρακτήρα.

Το Phuket Express σημείωσε ότι η επαρχιακή αστυνομία του Πουκέτ δεν ανέφερε εάν αυτά τα τρία στάλθηκαν στο Τμήμα Μετανάστευσης του Πουκέτ για πιθανές κίτρινες ή κόκκινες κάρτες σύμφωνα με ένα νέο σύστημα ταξινόμησης για αλλοδαπούς που δεν συμπεριφέρονται σωστά στο Πουκέτ.

Πολλά σχόλια από προηγούμενα άρθρα ρωτούσαν πώς οι δύο αλλοδαποί που συμμετείχαν στον καυγά θα μπορούσαν να απασχοληθούν σε ένα εστιατόριο, καθώς πολλοί αναγνώστες πίστευαν ότι αυτή ήταν μια προστατευμένη δουλειά.

Ωστόσο, το Phuket Express θα ήθελε να προσθέσει ότι ο σεφ ή ο διευθυντής εστιατορίου δεν είναι προστατευόμενα επαγγέλματα και ότι είναι δυνατό να λάβετε μια νόμιμη άδεια εργασίας για αυτούς τους ρόλους, κάτι που σύμφωνα με την αστυνομία του Πουκέτ φάνηκε να ισχύει.

***************************

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.