Δύο φάλαινες Bryde's εντοπίστηκαν στο Phang Nga

Phang Nga-

Δύο φάλαινες Bryde's εντοπίστηκαν κοντά στο νησί Similan στο Phang Nga.

Ο κ. Lertsak Ponklin, ο διευθυντής του Wow Andaman Tour Group είπε στο Phuket Express την Τετάρτη (29 Μαρτίουth) ότι ένα τουριστικό σκάφος με πολλούς τουρίστες ταξίδευε κοντά στο νησί Similan.

Εντόπισαν δύο φάλαινες Bryde's κοντά στο Ένατο νησί (Koh Gao). Όταν το τουριστικό σκάφος ταξίδευε περίπου πέντε λεπτά αργότερα, εντόπισαν μια άλλη φάλαινα Bryde.

Ο κ. Λέρτσακ έστειλε το βίντεο σε έναν εμπειρογνώμονα στη θάλασσα, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι είναι οι φάλαινες του Μπράιντ.

Το Phuket Express σημείωσε ότι οι φάλαινες του Bryde σπάνια εμφανίζονται. Ωστόσο, δεδομένου ότι το οικολογικό σύστημα του εθνικού πάρκου έχει βελτιωθεί, περισσότερες φάλαινες έρχονται στην περιοχή.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.