Επίθεση σε φύλακα ασφαλείας από εργολάβους στο Housing Estate στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας φύλακας δέχθηκε επίθεση από εργολάβους σε ένα συγκρότημα κατοικιών στο Koh Kaew, το οποίο καταγράφηκε από το CCTV.

Ο κ. Utain Thaisa είπε στο Phuket Express ότι στις 25 Μαρτίουth έκανε τις κανονικές του υποχρεώσεις το πρωί στο κουτί της φύλαξης μπροστά από το οικιστικό συγκρότημα όπου εργαζόταν.

Υπήρχε μια ομάδα εργολάβων επίπλων και εργαζομένων σε ένα νταλίκα που έφτασε στην είσοδο του κτήματος. Σταμάτησαν μπροστά από το φύλακα και ο Utain τους ζήτησε να δώσουν ένα δελτίο ταυτότητας προτού τους επιτραπεί να μπουν στο συγκρότημα σύμφωνα με τους κανόνες του κτήματος.

Οι εργολάβοι φάνηκαν να είναι απογοητευμένοι αλλά τελικά έδειξαν τα δελτία ταυτότητάς τους πριν μπουν στο οικιστικό συγκρότημα.

Τη νύχτα ο αδερφός του κυρίου Utain, που εργάζεται μαζί του, ήρθε στο καθήκον και ανακούφισε τον Utain. Ο κ. Kongsin Thaisa, αδερφός του Utain, είχε ήδη ενημερωθεί για το περιστατικό το πρωί.

Ο κ. Kongsin είπε στο Phuket Express ότι η ίδια ομάδα ανθρώπων επέστρεψε και ζήτησε τον αδελφό του πριν του επιτεθούν.

Ο κ. Utain και ο κ. Kongsin έχουν ήδη καταθέσει αναφορά στην αστυνομία της πόλης του Πουκέτ με αποδεικτικά στοιχεία βίντεο CCTV.

Η ταυτότητα των δραστών ή ποια εταιρεία αντιπροσώπευαν δεν αποκαλύφθηκε από την αστυνομία του Πουκέτ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.