Εστιατόρια, κρεβάτια στην παραλία και ομπρέλες που βρέθηκαν στην παραλία στο Thalang του Πουκέτ

Thalang -

Εστιατόρια, κρεβάτια στην παραλία και ομπρέλες βρέθηκαν από αξιωματούχους της Thaland να καταπατούν την παραλία Lay Phang στο Cherng Talay.

Την Πέμπτη (30 Μαρτίουth) μια ομάδα αξιωματούχων με επικεφαλής τον αρχηγό της περιοχής Thalang Bancha Tanuin επιθεώρησε την παραλία Lay Phang.

Ο κ. Bancha είπε στο Phuket Express ότι οι αξιωματούχοι έχουν ελέγξει τις τοπικές παραλίες για καταπάτηση τουλάχιστον μία φορά το μήνα. Οι παραλίες θεωρούνται δημόσια γη και κάθε είδους ιδιωτική καταπάτηση από ιδιοκτήτες επιχειρήσεων απαγορεύεται αυστηρά εκτός εάν χορηγηθεί ειδική άδεια.

Οι υπάλληλοι βρήκαν κρεβάτια και ομπρέλες παραλίας στην παραλία και ζητήθηκε από τους χειριστές να απομακρύνουν αυτά τα αντικείμενα από την παραλία. Αν και πολλοί τουρίστες απολαμβάνουν αυτές τις ανέσεις, οδηγούν σε ένα «φαινόμενο ντόμινο», λένε οι αρχές πολλών περισσότερων πωλητών που προσπαθούν να καταπατήσουν και ως εκ τούτου, κατά γενικό κανόνα, απαγορεύονται όλες οι ιδιωτικές επιχειρήσεις και η καταπάτηση.

Εν τω μεταξύ, οι αρμόδιοι αξιωματούχοι υπέβαλαν καταγγελίες στο αστυνομικό τμήμα Cherng Talay εναντίον τριών χειριστών εστιατορίων για καταπάτηση δημόσιου χώρου στον παραλιακό δρόμο κοντά.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.