Οι επιχειρήσεις ταϊλανδικών αλκοολούχων ποτών σε ανοδική τάση, πρόκειται να παράγουν ένα δισεκατομμύριο μπατ μηνιαίως

Εθνική -

Οι συνολικές επιχειρήσεις οινοπνευματωδών ποτών στην Ταϊλάνδη έχουν επεκταθεί κατά 20% από τις αρχές του 2023 και πρόκειται να αντλούν ένα δισεκατομμύριο μπατ στην οικονομία κάθε μήνα το δεύτερο τρίμηνο, δήλωσε ο Thanakorn Kuptachit, σύμβουλος της Thai Alcohol Business Association.

Ο Thanakorn αποκάλυψε ότι η ζήτηση και η αγοραστική δύναμη για τα αλκοολούχα ποτά στην Ταϊλάνδη έχουν ανοδική τάση από τον Ιανουάριο του 2023, με τις πωλήσεις να αυξάνονται τουλάχιστον κατά 20% κάθε μήνα.

Όλα τα είδη αλκοολούχων ποτών έχουν σημειώσει αύξηση του όγκου πωλήσεων, όπως η μπύρα και τα οινοπνευματώδη ποτά, τα οποία οφείλονται σε πολλούς παράγοντες, όπως η άρση όλων των περιορισμών που σχετίζονται με τον COVID, το άνοιγμα της χώρας για ταξίδια και τουρισμό, το επερχόμενο Φεστιβάλ Songkran , ή ακόμα και τις γενικές εκλογές.

«Θα υπάρξουν περισσότερες συγκεντρώσεις, εορτασμοί και πάρτι καθώς πλησιάζει η γιορτή του Songkran, σε συνδυασμό με την πολιτική ατμόσφαιρα που τεταώνεται. Αυτές είναι σημαντικές μεταβλητές που επηρεάζουν τη ζήτηση και την αγορά αλκοολούχων ποτών», δήλωσε ο Thanakorn.

Επίσης, φέτος, ο Thanakorn προέβλεψε ότι η αγορά αλκοόλ θα παράγει έσοδα τουλάχιστον 1 δισεκατομμυρίου μπατ το μήνα, με τον Απρίλιο, που κατέχει το Songkran, να είναι ο πιο δραστήριος μήνας.

Δήλωσε επίσης ότι μόλις η νέα κυβέρνηση αναλάβει καθήκοντα μετά τις εκλογές της 14ης Μαΐου, η ένωση του θα πιέσει για την ακύρωση των κανονισμών που απαγορεύουν την πώληση αλκοόλ μεταξύ 2-5 το μεσημέρι, καθώς και τη νόμιμη παράταση του ωραρίου για διασκέδαση. χώρους σε δημοφιλή τουριστικά σημεία όπως η Πατάγια και το Πουκέτ.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο [προστασία μέσω email]

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.