Γάλλος τουρίστας χάνεται στη ζούγκλα στο νησί Adang στο Satun

Satun -

Ξεκίνησε έρευνα μετά την εξαφάνιση μιας Γαλλίδας τουρίστριας σε μια ζούγκλα στο νησί Adang στο Satun.

Η αστυνομία στο Satun ειδοποιήθηκε από κλήση έκτακτης ανάγκης 191 την Πέμπτη (30 Μαρτίουth) για το περιστατικό.

Η κυρία Claire Marie Theophane Drapeau, 29 ετών, Γαλλίδα υπήκοος, χάθηκε κοντά σε ένα σημείο θέασης στο νησί Adang στο Εθνικό Πάρκο Tarutao. Ξεκίνησαν έρευνες μέχρι τη νύχτα χθες, 30 Μαρτίου, όταν το κυνήγι διεκόπη λόγω κακού φωτισμού.

Η έρευνα συνεχίστηκε ξανά σήμερα το πρωί το φως της ημέρας, Παρασκευή (31 Μαρτίουst).

Οι αξιωματούχοι διαπίστωσαν ότι η κ. Drapeau έμεινε σε ένα θέρετρο στο διάσημο νησί Lipe κοντά. Είχε ταξιδέψει μόνη της στο νησί R-Dang. Περπάτησε σε ένα σημείο θέασης, αλλά αργότερα ξέφυγε από τη φυσική διαδρομή στη ζούγκλα μόνη της, που ήταν και η τελευταία φορά που εντοπίστηκε.

Μπορεί να σας αρέσει αυτό:

Το Ko Adang, ή το νησί Adang, στη νότια συνοριακή επαρχία Satun, πρόκειται να αναπτυχθεί ως τουριστικός προορισμός παγκόσμιας κλάσης, όπως το Langkawi στη Μαλαισία, σύμφωνα με το Southern Border Provinces Administrative Center (SBPAC).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.