ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι αξιωματούχοι του Πουκέτ λένε ότι το μαύρο νερό στην παραλία Πατόνγκ προκαλείται από "άνθιση πλαγκτόν"

Πατόνγκ-

Το Γραφείο Αλιείας του Πουκέτ λέει ότι το μαύρο νερό στην παραλία Πατόνγκ προκαλείται από την άνθιση του πλαγκτόν που είναι ένα φυσιολογικό ετήσιο φαινόμενο το καλοκαίρι.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Φωτογραφίες από την παραλία Patong με τα μαύρα νερά έχουν γίνει viral στα social media αυτή την εβδομάδα.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο επικεφαλής του γραφείου αλιείας του Πουκέτ κ. Sitthiphon Mueangsong είπε στο Phuket Express ότι το μαύρο νερό είναι ένα φυσιολογικό φαινόμενο που συμβαίνει κάθε χρόνο το καλοκαίρι. Ονομάζεται άνθιση πλαγκτόν. Το θαλασσινό νερό γίνεται σκούρο καφέ, κόκκινο, πράσινο ή μαύρο μετά την αύξηση της ποσότητας των φυκιών. Ωστόσο, αυτό δεν θα διαρκέσει πολύ και δεν θα επηρεάσει τον τουρισμό.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.