Ολλανδός συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Πουκέτ επειδή εισήλθε και έμεινε στην Ταϊλάνδη χωρίς τα κατάλληλα έγγραφα

Πουκέτ -

Ένας Ολλανδός συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ επειδή εισήλθε και διέμενε στο Βασίλειο της Ταϊλάνδης χωρίς κατάλληλη άδεια ή βίζα.

Το Γραφείο Μετανάστευσης στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο συνέλαβαν έναν άνδρα του οποίου το πλήρες όνομα δεν δόθηκε, 61 ετών, Ολλανδός υπήκοος.

Συνελήφθη στο σημείο ελέγχου μετανάστευσης στον τερματικό σταθμό διεθνών αναχωρήσεων στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Sakoo για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για είσοδο και παραμονή στη χώρα χωρίς άδεια.

Δεν ήταν σαφές πώς είχε αρχικά εισέλθει στην Ταϊλάνδη.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, μια Ολλανδή συνελήφθη σε παρόμοια υπόθεση όπως φαίνεται εδώ.

*****************************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.