Το νησί Samui θα πραγματοποιήσει την παραδοσιακή εκδήλωση Songkran

Νησί Samui, Surat Thani -

Μια παραδοσιακή εκδήλωση Songkran θα πραγματοποιηθεί στην αρχαία κοινότητα στην υποπεριοχή Ang Thong.

Μια συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε αυτήν την εβδομάδα με επικεφαλής τον Επικεφαλής του Γραφείου της Περιφέρειας Samui, κ. Chayaphon Intarasupa. Η εκδήλωση στο Baan Sai Klang θα είναι στο concept «Happy Samui Songkran in Thai Tradition». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 11 Απριλίουth μέχρι τον Απρίλιο 13th.

Ο κ. Chayaphon είπε στο συνέδριο, «Στις 11 Απριλίουth και 12 Απριλίουth, ντόπιοι και ιδιοκτήτες κοινοτικών επιχειρήσεων θα πουλήσουν τοπικά προϊόντα που έχουν φτιάξει μαζί με την παραδοσιακή ταϊλανδέζικη μουσική και πολιτιστικές παραστάσεις στην εκδήλωση. Στις 13 Απριλίουth θα κάνουμε μια βουδιστική τελετή και θα ποτίσουμε με σεβασμό των πρεσβυτέρων στην κοινότητα».

«Αυτή η παραδοσιακή εκδήλωση Songkran συνεχίζεται εδώ και πολύ καιρό. Αν δεν επιμείνουμε στην παράδοση, τελικά θα εξαφανιστεί. Αυτή είναι μια καθαρά παραδοσιακή και θρησκευτική εκδήλωση και δεν θα γίνουν νερομαχίες».

Ένας Γερμανός τουρίστας που συμμετείχε στη συνέντευξη Τύπου είπε στο Phuket Express ότι είναι πολύ χαρούμενος που πολλοί τουρίστες επισκέπτονται το νησί Samui μετά τον Covid-19.

Ο τουρίστας, ο οποίος δεν έδωσε το όνομά του, είπε επίσης ότι ήταν ενθουσιασμένος με τις παραδοσιακές εκδηλώσεις Songkran και την ευκαιρία να δει τη νόμιμη κουλτούρα της Ταϊλάνδης, αλλά θα παραλείψει το πάρτι και τις νερομαχίες σε άλλους χώρους.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.