Μαύρο νερό που βρέθηκε στην παραλία Patong

Πατόνγκ –

Φωτογραφίες από την παραλία Patong με τα μαύρα νερά έχουν γίνει viral στα social media αυτή την εβδομάδα.

Το «Drone Boat Patong» δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες με το μήνυμα «Τα μαύρα φύκια στην παραλία Patong έχουν επηρεάσει την εμπιστοσύνη στον τουρισμό».

Το θαλασσινό νερό στην παραλία Patong από την περιοχή γύρω από το κανάλι Pak Bang είναι μαύρο. Οι κολυμβητές δεν μπαίνουν στο νερό λόγω προσοχής και ανησυχίας.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλούν τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν και να λύσουν γρήγορα τα προβλήματα πριν βλάψουν τον τουρισμό του Πουκέτ.

Αυτό το πρόβλημα έχει συμβεί στο παρελθόν, σημειώνει το Phuket Express.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.