Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Κίτρινες και κόκκινες κάρτες και πολλά άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 έως την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες!

  1. Τέσσερα έργα ανάπτυξης και κατασκευής λιμανιών στο «Δακτύλιο Ανταμάν» σχεδιάζονται για να συνδέσουν το Πουκέτ, το Phang Nga και το Krabi.

Το έργο βρίσκεται τώρα στη διαδικασία υποβολής αιτήματος προϋπολογισμού 735 εκατομμυρίων μπατ στην κυβέρνηση της Ταϊλάνδης για υποβολή. Ο προϋπολογισμός θα είναι για τέσσερα λιμάνια σε τρεις επαρχίες.

2. Ένταλμα σύλληψης έχουν εκδοθεί για έναν Ελβετό και δύο γυναίκες από την Ταϊλάνδη που φέρεται να εμπλέκονται σε επιδρομή σε μπαρ στην Πατόνγκ που αποκάλυψε σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ εξέδωσε εντάλματα σύλληψης για δύο γυναίκες από την Ταϊλάνδη και έναν Ελβετό.

3. Τέσσερις ξένοι τουρίστες και ένας οδηγός τραυματίστηκαν μετά από σύγκρουση δύο μίνι βαν στην Πατόνγκ.

Τέσσερις ξένοι τουρίστες, τρεις γυναίκες και ένας άνδρας και ένας άνδρας οδηγός μίνι βαν τραυματίστηκαν.

4. Ένας διευθυντής εστιατορίου συνελήφθη με τον Baraku να κατασχεθεί κοντά σε ξενοδοχείο στο Thalang.

Ο υπεύθυνος του εστιατορίου οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Sakoo για περαιτέρω νομικές ενέργειες. Το Shisha, ή Baraku, είναι παράνομο στην Ταϊλάνδη.

5. Περισσότερες λεπτομέρειες δόθηκαν στη δημοσιότητα για τον εορτασμό Songkran water splash με την εκδήλωση «No Alcohol» στην πόλη του Πουκέτ.

Μετά από τρία χρόνια εορτασμών χωρίς νερό στο Songkran, φέτος θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 30,000 άνθρωποι.

6. Η Μετανάστευση του Πουκέτ αποκάλυψε στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ότι δύο αλλοδαποί έλαβαν κόκκινες κάρτες και τέσσερις αλλοδαποί έλαβαν κίτρινη κάρτα αυτόν τον μήνα, τον Μάρτιο του 2023, μέχρι στιγμής.

Για πρώτη φορά κάποιος έκανε κάτι λάθος, του έδωσαν κίτρινες κάρτες για προειδοποίηση και ανέφεραν τη συμπεριφορά τους στα προξενεία. Αν το ξανακάνουν θα πάρουν κόκκινες κάρτες. Θα τους αφαιρεθεί η βίζα και θα απελαθούν.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.