57χρονος άνδρας πήδηξε από τη γέφυρα του Πουκέτ, προς το παρόν αγνοούμενος

Phang Nga, Πουκέτ-

Ξεκίνησε έρευνα μετά από πήδηση 57χρονου από τη γέφυρα Thep Krasattri.

Η αστυνομία Kok Kloi στο Takua Thung, Phang Nga ειδοποιήθηκε για το περιστατικό μετά τα μεσάνυχτα σήμερα (27 Μαρτίουth) στη γέφυρα Thep Krasattri που συνδέει το νησί Πουκέτ και την ηπειρωτική χώρα Phang Nga.

Οι δύτες διάσωσης του Kusoldharm στο Πουκέτ έφτασαν στο σημείο για να βρουν μια μοτοσικλέτα παρκαρισμένη στη γέφυρα. Ο άνδρας αναγνωρίστηκε αργότερα από την αστυνομία ως ένας 57χρονος Ταϊλανδός από το Cherng Talay στο Thalang. Το πλήρες όνομά του αποκρύφθηκε για την ιδιωτική του ζωή και την οικογένειά του.

Οι οδηγοί διάσωσης ξεκίνησαν έρευνα στην επιφάνεια του νερού για δύο ώρες αλλά απέτυχαν. Η έρευνα συνεχίστηκε ξανά σήμερα το απόγευμα. Μέχρι την ώρα του Τύπου ο άνδρας παραμένει αγνοούμενος.

*********************************************

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε αισθάνεται κατάθλιψη, απευθυνθείτε για βοήθεια. Το Pattaya News προτείνει τους Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης που μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.