ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Γιορτή Songkran Water Splash στην πόλη του Πουκέτ με σειρά εκδηλώσεων "No Alcohol" και κανόνες

Πουκέτ -

Περισσότερες λεπτομέρειες δόθηκαν στη δημοσιότητα για τον εορτασμό Songkran water splash με την εκδήλωση «No Alcohol» στην πόλη του Πουκέτ.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Το «Songkran No Alcohol Event» θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Πουκέτ τον επόμενο μήνα.

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου δόθηκε συνέντευξη Τύπουth) στη λεωφόρο Limelight στην πόλη του Πουκέτ με επικεφαλής τον Αντικυβερνήτη του Πουκέτ Danai Sunnantarod, έναν εκπρόσωπο από το Stop Drink Network και άλλους.

Ο αντικυβερνήτης Danai είπε στο Phuket Express ότι η εκδήλωση γιορτής Songkran water splash "No Alcohol" θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Απριλίουth από τις 5:00 μ.μ. έως τις 10:00 μ.μ. στην οδό Dibuk, μπροστά από τη λεωφόρο Limelight στην πόλη του Πουκέτ.

Έπειτα από τρία χρόνια εορτασμών χωρίς νερό στο Songkran, φέτος θα υπάρχουν περισσότεροι από 30,000 άνθρωποι που θα συμμετάσχουν με τον ομοιόμορφο, σύμφωνα με εκτιμήσεις Danai. Η καμπάνια Songkran είναι για το «No Alcohol» που στοχεύει στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Songkran.

Θα υπάρξουν συναυλίες από δύο διάσημα ταϊλανδέζικα ροκ συγκροτήματα, τους Retrospect x Gao Jirayu και τους SDF με διάσημο DJ.

Το αλκοόλ, το Kratom, η σκόνη, ο πάγος, ο αφρός, οι βαφές χρωμάτων, τα τσιγάρα, η κάνναβη, η μέθη, τα όπλα χωρίς μπλουζάκια, τα πιστόλια νερού υψηλής πίεσης, οι μάχες και τα όπλα θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ στην εκδήλωση.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.