Σαράντα δύο μωρά θαλάσσιες χελώνες εκκολάπτονται και κατευθύνονται στη θάλασσα στο Phang Nga

Phang Nga -

Σαράντα δύο μωρά δερμάτινες θαλάσσιες χελώνες έχουν εκκολαφθεί με επιτυχία και κατευθύνθηκαν στη θάλασσα στην περιοχή Tai Mueang.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπε στο Phuket Express το Σάββατο νωρίς το πρωί (25 Μαρτίουth) ότι βρήκαν ίχνη μωρών δερμάτινων θαλάσσιων χελωνών που εκκολάφθηκαν από μια φωλιά στο Εθνικό Πάρκο Khao Lampi-Hat Thai Mueang.

Συνολικά 42 μωρά δερμάτινες θαλάσσιες χελώνες εκκολάφθηκαν με επιτυχία και κατευθύνθηκαν ξανά στη θάλασσα. Τρεις μωρά χελώνες πέθαναν δυστυχώς μετά την εκκόλαψή τους.

Τριάντα τρία αυγά δεν εκκολάπτονταν.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.