Οι τουρίστες στο νησί Samui αποδοκιμάζουν το μολυσμένο πετρέλαιο στο θαλασσινό νερό

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MGR διαδικτυακά

Νησί Samui, Surat Thani -

Οι ξένοι τουρίστες στο νησί Samui απογοητεύτηκαν και έδωσαν ένα μεγάλο αντίχειρα αφού βρήκαν μολυσμένο λάδι με άσχημη μυρωδιά στο θαλασσινό νερό.

Την Πέμπτη (23 Μαρτίουrd) το θαλασσινό νερό στην παραλία Baan Mae Nam βρέθηκε με μαύρο χρώμα, άσχημη μυρωδιά και μολυσμένο με λεκέδες λαδιού. Οι τουρίστες φοβήθηκαν να πάνε στο νερό. Αντιθέτως, σχεδίασαν να πάνε για μασάζ.

Ένα ζευγάρι Γερμανών είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι έκαναν ηλιοθεραπεία αντί να πάνε στο νερό.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MGR διαδικτυακά

Μια Γαλλίδα τουρίστρια είπε ότι το μετάνιωσε καθώς ήθελε να κολυμπήσει. Δεν είναι ευτυχισμένη αλλά εξακολουθεί να αγαπά το νησί Samui. Επίσης, γύρισε πίσω για ένα μασάζ.

Όσον αφορά την αιτία του νερού, οι αξιωματούχοι φέρεται να γνωρίζουν την κατάσταση και να την εξετάζουν.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.