Ταξιδιωτικές εμπειρίες ζωντανής ροής κινεζικών KOL στη Νότια Ταϊλάνδη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Μέσω της κινεζικής εφαρμογής κοινής χρήσης βίντεο για κινητά Kuaishou που εδρεύει στο Πεκίνο, υπογραμμίζοντας μια τεράστια γκάμα ποιοτικών τουριστικών εμπειριών που προσφέρονται στο Πουκέτ, το Κράμπι και το Phang-nga.

Μπανγκόκ, 23 Μαρτίου 2023 – Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) και η Kuaishou Technology έφεραν τους βασικούς ηγέτες της γνώμης (KOL) από την Κίνα για ζωντανή μετάδοση μιας σειράς «Travel Adventures Thailand Episode» στο Πουκέτ, το Krabi και το Phang-nga μέσω Kuaishou, από τις 15 έως τις 24 Μαρτίου.

Ο κ. Tanes Petsuwan, Αναπληρωτής Κυβερνήτης της TAT για Διεθνές Μάρκετινγκ – Ασία και Νότιο Ειρηνικό, είπε «Η δραστηριότητα αποτελεί μέρος των συνεχιζόμενων προσπαθειών της ΤΑΤ στην Κίνα για την περαιτέρω οικοδόμηση της εμπιστοσύνης στην αγορά και για να επαναλάβει ότι η Ταϊλάνδη παραμένει προτιμώμενος προορισμός για τους Κινέζους ταξιδιώτες. Η ζωντανή μετάδοση αποτελεί μια τέλεια ευκαιρία για εμάς να ενισχύσουμε την ευαισθητοποίηση της καμπάνιας «Επισκεφτείτε την Ταϊλάνδη Έτος 2023: Καταπληκτικά Νέα Κεφάλαια».

Η TAT συνεργάζεται με την Kuaishou, την κινεζική εφαρμογή κοινής χρήσης σύντομων βίντεο για κινητά με έδρα το Πεκίνο, για τη διευκόλυνση του ταξιδιού για τους προσκεκλημένους 20 KOL και περίπου 50 μέλη του πληρώματος από την Κίνα. Στόχος είναι η προώθηση μιας ποικιλίας ποιοτικών τουριστικών προϊόντων και υπηρεσιών στο Πουκέτ, το Κράμπι και το Phang-nga μέσω της δραστηριότητας ζωντανής ροής «Travel Adventures Thailand Episode».

Το ταξίδι αναδεικνύει την αποκλειστικότητα και την αριστεία που ανταποκρίνονται στον τρέχοντα τρόπο ζωής διαφορετικών κινεζικών ταξιδιωτικών τμημάτων, όπως οι υπερχιλιετίες, οι οικογένειες, η εργασία και η ασημένια πολυτέλεια. Το περιεχόμενο ζωντανής ροής περιλαμβάνει μια τεράστια ποικιλία ταξιδιωτικών εμπειριών που προσφέρονται στη Νότια Ταϊλάνδη, από παραλίες και νησιά μέχρι τοπικό φαγητό και πολιτισμό καθώς και τον κοινοτικό τουρισμό.

Το ταξίδι ζωντανής ροής αναμένεται να φτάσει τους 50 εκατομμύρια χρήστες και να εμπνεύσει περισσότερα ταξίδια μεταξύ Κινέζων ταξιδιωτών στο Πουκέτ, το Κράμπι και το Phang-nga, χρησιμοποιώντας τις βολικές απευθείας πτήσεις προς το Πουκέτ από το Πεκίνο και άλλες κινεζικές πόλεις.

Το Kuaishou έχει αυτή τη στιγμή 363 εκατομμύρια χρήστες την ημέρα και 626 εκατομμύρια χρήστες το μήνα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.