Τηλεοπτική εκπομπή «The Real Housewives Ultimate Girls Trip» που γυρίστηκε στο Πουκέτ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Πρεμιέρα στις 23 Μαρτίου 2023, η τρίτη σεζόν της αμερικανικής σειράς ριάλιτι θα παρουσιάσει τις πολυτελείς και ομαδικές ταξιδιωτικές προσφορές του νησιού.

Μπανγκόκ, 21 Μαρτίου 2023 – Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει ότι το διάσημο νησιωτικό θέρετρο του Πουκέτ είναι η τοποθεσία για την τρίτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς ριάλιτι «The Real Housewives Ultimate Girls Trip», η οποία θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στην υπηρεσία ροής Peacock στο 23 Μαρτίου 2023.

Ο κ. Santi Sawangcharoen, Διευθυντής Γραφείου TAT Νέας Υόρκης και Αναπληρωτής Διευθυντής του Γραφείου TAT Toronto, είπε «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε στο Πουκέτ το καστ του The Real Housewives Ultimate Girls Trip, το οποίο θα παρουσιάσει στην τηλεοπτική εκπομπή πόσο υπέροχη πολυτέλεια και ομαδικό ταξίδι στο δημοφιλές νησί της Ταϊλάνδης μπορεί να είναι. Με την Ταϊλάνδη να ανοίγει ξανά πλήρως, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από τώρα να προγραμματίσετε ένα ταξίδι για να εξερευνήσετε τις πολλές πολιτιστικά πλούσιες δραστηριότητες της χώρας, τη φανταστική κουζίνα και τα όμορφα τοπία».

Η τρίτη σεζόν του The Real Housewives Ultimate Girls Trip περιλαμβάνει μια νέα ομάδα οκτώ αγαπημένων για τους θαυμαστές νοικοκυρές από διάφορες πόλεις, που συγκεντρώνονται για ένα αξέχαστο ταξίδι στην Ταϊλάνδη.

Μετά την πρεμιέρα της σειράς στις 23 Μαρτίου, ένα νέο επεισόδιο θα προβάλλεται κάθε εβδομάδα.

Η Ταϊλάνδη και οι γραφικές τοποθεσίες που προσφέρει εξακολουθεί να είναι δημοφιλής προορισμός για ξένες ταινίες και τηλεοπτικές παραγωγές.

Μια άλλη αμερικανική τηλεοπτική σειρά ριάλιτι - το "The Bachelor" του ABC - γυρίστηκε επίσης πρόσφατα στην Ταϊλάνδη, με τα δύο τελευταία επεισόδια της 27ης σεζόν της σειράς να λαμβάνουν χώρα στο Krabi. Το πρώτο από αυτά τα δύο επεισόδια προβλήθηκε στο ABC στις 20 Μαρτίου, με το δεύτερο να προβληθεί στις 27 Μαρτίου, πριν είναι διαθέσιμο για ροή την επόμενη μέρα στο Hulu.

Τόσο το Πουκέτ όσο και το Κράμπι εμφανίστηκαν επίσης ως οι κορυφαίες τοποθεσίες στην τσέχικη ταινία «Ostrov» (Το νησί), η οποία έκανε πρεμιέρα την 1η Φεβρουαρίου 2023, στην Πράγα πριν ανοίξει σε 180 κινηματογράφους σε όλη την Τσεχία και τη Σλοβακία. Το Ostrov ήταν η πρώτη τσέχικη κινηματογραφική παραγωγή που επικέντρωσε σχεδόν όλα τα γυρίσματά της εξ ολοκλήρου στην Ταϊλάνδη, με το 97% της ταινίας να γυρίζεται στις δύο επαρχίες της νότιας Ταϊλάνδης.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.