Περισσότερα από 200,000 χάπια Meth και 96 όπλα κατασχέθηκαν στην καταστολή του εγκλήματος στην περιοχή 8

Νότια Ταϊλάνδη -

Περισσότερα από 200,000 χάπια μεθαμφεταμίνης και 96 όπλα κατασχέθηκαν σε μια καταστολή εγκληματικότητας στην άνω Νότια Ταϊλάνδη.

Χθες, 8 Μαρτίου 21, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου στο Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας 2023 με έδρα το Πουκέτ, με επικεφαλής τον Αντισυνταγματάρχη Somphong Chingduang, Βοηθό Επίτροπο της Αστυνομίας.

Ο αντισυνταγματάρχης Somphong είπε στο Phuket Express ότι η αστυνομία κατέστρεψε 247 παράνομα δίκτυα ναρκωτικών στις άνω νότιες επαρχίες, συνολικά 516 στόχους. Περισσότεροι από 300 ύποπτοι έχουν συλληφθεί με 235,290 χάπια μεθαμφεταμίνης και 96 όπλα που κατασχέθηκαν. Περιουσίες αξίας άνω των 41 εκατομμυρίων μπατ κατασχέθηκαν από υπόπτους.

Η αστυνομία συνεχίζει την καταστολή των εγκλημάτων και των παράνομων ναρκωτικών όχι μόνο στο Πουκέτ αλλά σε ολόκληρο το Βασίλειο της Ταϊλάνδης σε μια συντονισμένη εθνική προσπάθεια αποτροπής του εγκλήματος.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.