Ένας νεκρός, ένας αγνοούμενος, τρεις διασώθηκαν μετά από σύγκρουση αλιευτικού σκάφους με δεξαμενόπλοιο κοντά στο νησί Samui

Νησί Samui, Surat Thani -

Ένα μέλος του πληρώματος του σκάφους βρέθηκε νεκρό ενώ ένα άλλο μέλος του πληρώματος εξακολουθεί να αγνοείται. Τρία μέλη του πληρώματος διασώθηκαν μετά τη σύγκρουση ενός αλιευτικού σκάφους με ένα πετρελαιοφόρο κοντά στο νησί Samui.

Το Κέντρο Διοίκησης Θαλάσσιας Επιβολής της Ταϊλάνδης Περιφέρεια 2 είπε στο Phuket Express ότι ένα αλιευτικό σκάφος με πέντε μέλη συγκρούστηκε με ένα πετρελαιοφόρο την Τρίτη (21 Μαρτίουst) 38 ναυτικά μίλια από το νησί Samui.

Τρία μέλη του πληρώματος έχουν διασωθεί που είναι ο ταϊλανδός καπετάνιος του σκάφους και δύο μέλη του πληρώματος της Μιανμάρ. Ένα μέλος του πληρώματος βρέθηκε νεκρό και αναγνωρίστηκε λόγω των τμημάτων του σώματός του, ο κ. Priwan Chitudom, 50, υπήκοος Λάος.

Το άλλο μέλος του πληρώματος που εξακολουθεί να αγνοείται είναι ο κ. Manop Wantone, 62 ετών, υπήκοος Ταϊλάνδης.

Τα αίτια της σύγκρουσης διερευνώνται ακόμη.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.