Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Prayut Chan-O-Cha γιορτάζει τα 69α γενέθλιά του

Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Prayut Chan-O-Cha γιόρτασε τα 69α γενέθλιά του σήμερα, 21 Μαρτίου 2023.

Η περίσταση χαρακτηρίστηκε κυρίως από τη δουλειά ως συνήθως στην Μπανγκόκ και ο πρωθυπουργός είπε στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ότι εστίασε στην επερχόμενη προεκλογική εκστρατεία.

Οι εκλογές στην Ταϊλάνδη έχουν προγραμματιστεί για τον Μάιο και ο Πρωθυπουργός ελπίζει να διατηρήσει την έδρα του, η οποία θα βασίζεται σε βουλευτές και δεν θα ψηφιστεί άμεσα, αλλά ορισμένες δημοσκοπήσεις έχουν δείξει μεγάλη δημοτικότητα για το Prayut.

Ο στρατηγός Prayut ήταν επικεφαλής με τον ένα ή τον άλλο τρόπο από τότε που ανέλαβε την εξουσία με πραξικόπημα το 2014 και αργότερα εξελέγη πρωθυπουργός. Έχει αποτελέσει εδώ και καιρό αντικείμενο διαφόρων διαμαρτυριών και επικρίσεων, αλλά έχει και το μερίδιο των υποστηρικτών του.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.