Φεστιβάλ 25ης επετείου για την πόλη της γαστρονομίας του Πουκέτ θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Πουκέτ

Πουκέτ -

Η πόλη της γαστρονομίας του Πουκέτ 25th ετήσιο φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Πουκέτ.

Ο αντιδήμαρχος της πόλης του Πουκέτ κ. Prasit Sinsaowapark είπε στο Phuket Express ότι το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 8 Μαρτίουth μέχρι τον Απρίλιο 3rd , 2023 από τις 4:00 μ.μ. έως τις 11:00 μ.μ. στο Saphan Hin στην πόλη του Πουκέτ.

Ο κ. Prasit είπε στο Phuket Express, «Αυτό το ετήσιο φεστιβάλ φαγητού έχει στόχο να τονώσει τον τουρισμό και την οικονομία του Πουκέτ. Το Πουκέτ έχει επιλεγεί ως ένα από τα Μέλη του Δικτύου Δημιουργικών Πόλεων της UNESCO στη Δημιουργική Πόλη της Γαστρονομίας».

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Υπεύθυνων Τροφίμων της Πόλης του Πουκέτ, κ. Panachai Wassanaroongruengsuk είπε στο Phuket Express ότι θα υπάρχουν περισσότεροι από 100 πάγκοι τροφίμων που θα είναι περισσότεροι από ό,τι τα τελευταία χρόνια. Το φεστιβάλ συνέχισε επίσης να προστατεύει το περιβάλλον και να μειώνει τη ρύπανση αποφεύγοντας τη χρήση πλαστικού ή αφρού.

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.