Βρέθηκε χειριστής τζετ σκι στην παραλία στο Πουκέτ χωρίς άδεια

Thalang -

Ένας χειριστής τζετ σκι σε παραλία στο Cherng Talay βρέθηκε χωρίς άδειες για μερικά από τα τζετ σκι.

Η ναυτική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο επιθεώρησε τζετ σκι στην παραλία Bang Tao.

Κάποια από τα τζετ σκι βρέθηκαν χωρίς άδεια και κάποια με ληγμένα άδεια. Ο χειριστής του τζετ σκι έχει επιβληθεί πρόστιμο σύμφωνα με τη πλοήγηση στον νόμο της Ταϊλάνδης για τα ύδατα.

Η Ναυτική Αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι οι χειριστές που χρησιμοποιούν τζετ σκι χωρίς άδεια θα τιμωρούνται με πρόστιμο έως και 10,000 μπατ. Η οδήγηση τζετ σκι χωρίς άδεια οδήγησης μπορεί να επιβληθεί φυλάκιση έως έξι μήνες ή πρόστιμο από 1,000 έως 10,000 μπατ.

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.