Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Prayut θα επισκεφθεί αύριο το Πουκέτ

Πουκέτ-

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης στρατηγός Prayut Chan-o-cha θα επισκεφθεί το Πουκέτ την Κυριακή (19 Μαρτίου).th).

Το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων της Κυβέρνησης της Ταϊλάνδης επιβεβαίωσε σήμερα (18 Μαρτίουth) και αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Στρατηγού Prayut όσον αφορά την επίσκεψη την Κυριακή (19 Μαρτίουth) στο Πουκέτ.

Στις 10:30 π.μ. θα επιθεωρήσει μια περιοχή όπου η Specialized Expo 2028 – Phuket, Ταϊλάνδη αναμένεται να διεξαχθεί στο Mai Khao, Thalang, εάν έχει επιλεγεί να φιλοξενήσει το Πουκέτ.

Στις 12:20 μ.μ. θα δώσει συνέχεια στο έργο «Green in the City» 300 εκατομμυρίων μπατ στη Rassada.

Ο Δήμος Rassada σχεδιάζει το έργο «Green in the City» στο Koh Sirey, Rassada. Το έργο των 300 εκατομμυρίων μπατ θα προταθεί στον Πρωθυπουργό Prayut Chan-o-cha, ο οποίος θα επισκεφθεί το Πουκέτ αυτήν την Κυριακή.

Στη 1:50 μ.μ. θα είναι σε μια εκδήλωση για το Μνημόνιο Συνεννόησης σχετικά με την έλλειψη εργατικού δυναμικού και τις λύσεις επίλυσης προβλημάτων στην τουριστική βιομηχανία Andaman στο Πανεπιστήμιο του Phuket Rajabhat.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.