ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Πέντε ανώτεροι αστυνομικοί συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού μεταφέρθηκαν μετά από επιδρομή στο μπαρ Bangla αποκαλύπτει στοιχεία για σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών

Πατόνγκ –

Πέντε ανώτεροι αστυνομικοί της Patong μεταφέρθηκαν μετά από έφοδο σε ένα παράνομο μπαρ στην οδό Bangla στην Πατόνγκ, όπου αποκαλύφθηκαν έξι θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών που διασώθηκαν, ανήλικοι κάτω των δεκαοκτώ ετών.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Την Τετάρτη (15 Μαρτίουth) μια ομάδα από το Τμήμα Επαρχιακής Διοίκησης έκανε έφοδο σε ένα μπαρ στο Soi Sea Dragon στον δρόμο Bangla.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο διοικητής της αστυνομίας της επαρχίας του Πουκέτ Υποστράτηγος Sermphan Sirikong εξέδωσε εντολή την Πέμπτη (16 Μαρτίουth). Το διάταγμα αναφέρει, σύμφωνα με την επιδρομή στην οδό Bangla Walking Street, όπου αξιωματούχοι διέσωσαν έξι ανήλικα θύματα από μια φερόμενη υπηρεσία πορνείας και δίκτυο εμπορίας ανθρώπων.

Για περαιτέρω διαφάνεια, πλήρη έρευνα και για να αποτραπεί οποιαδήποτε ζημιά για την κυβέρνηση, πέντε αστυνομικοί της Patong ως εξής θα μεταφερθούν να εργαστούν στον επαρχιακό αστυνομικό σταθμό του Πουκέτ.

  1. Ο αρχηγός της αστυνομίας της Patong, συνταγματάρχης Sujin Nilbodee
  2. Ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας του Πατόνγκ, Αντισυνταγματάρχης Σομφόν Σουρίν.
  3. Ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας της Patong, Αντισυνταγματάρχης Naruebodin Pangleesen
  4. Επιθεωρητής Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, Αντισυνταγματάρχης Wutthiwat Leangboonjinda
  5. Επιθεωρητής Ερευνών Αντισυνταγματάρχης Suchart Chumpusang.

Η παραγγελία τίθεται σε ισχύ από την Πέμπτη (16 Μαρτίουth) μέχρι νεωτέρας.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.