Ο ιδιοκτήτης εστιατορίου θαλασσινών στο Rawai συνελήφθη με Stonefish

Rawai, Πουκέτ –

Ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου με θαλασσινά στο Rawai συνελήφθη με προστατευμένο πετρόψαρο.

Το Υπουργείο Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι την Πέμπτη (16 Μαρτίουth) συνέλαβαν έναν ιδιοκτήτη εστιατορίου με θαλασσινά στο Rawai, στην περιοχή Mueang Phuket. Η σύλληψη ακολούθησε αφού οι αξιωματούχοι έλαβαν πληροφορία από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το εστιατόριο πουλούσε προστατευμένα θαλάσσια ζώα.

Από το εστιατόριο κατασχέθηκε ένα πετρόψαρο. Ο άγνωστος ιδιοκτήτης οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ για περαιτέρω νομικές ενέργειες. Οι αξιωματούχοι απέκρυψαν τα ονόματα του εστιατορίου, καθώς εκκρεμούν περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Μπορεί να σας αρέσει αυτό:

Δύο ιδιοκτήτες εστιατορίων με θαλασσινά στο Πουκέτ συνελήφθησαν με διάφορα προστατευόμενα ψάρια, συμπεριλαμβανομένου ενός σμέρνας.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.