Ο Rassada σχεδιάζει το έργο «Green in the City» 300 εκατομμυρίων μπατ

Rassada -

Ο Δήμος Rassada σχεδιάζει το έργο «Green in the City» στο Koh Sirey, Rassada. Το έργο των 300 εκατομμυρίων μπατ θα προταθεί στον Πρωθυπουργό Prayut Chan-o-cha, ο οποίος θα επισκεφθεί το Πουκέτ αυτήν την Κυριακή.

Ο δήμαρχος Rassada κ. Nakarin Yorsangrat είπε στο Phuket Express ότι το έργο «Green in the City» θα εξελιχθεί σε τουρισμό διατήρησης. Το έργο θα είναι σε οικόπεδο 798 Rais που καλύπτει το κανάλι Bang She Lao και το κανάλι Tha Jeen στην περιοχή του δάσους των μαγκρόβων.

Το έργο των 300 εκατομμυρίων μπατ θα προταθεί στον Πρωθυπουργό Prayut Chan-o-cha, ο οποίος θα επισκεφθεί το Πουκέτ αυτήν την Κυριακή (19 Μαρτίουth), πρόσθεσε ο δήμαρχος κ. Nakarin.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.