Το μέλλον του νόμου για την προστασία των εργαζομένων του σεξ ανήκει στην επόμενη κυβέρνηση, λένε οι Ταϊλανδοί ακτιβιστές

Εθνική -

Πολλοί Ταϊλανδοί ακτιβιστές συναντήθηκαν την Πέμπτη, 16 Μαρτίου, για να συζητήσουν τη δυνατότητα του νόμου για την προστασία των εργαζομένων του σεξ. Ο νόμος θα διασφάλιζε ότι όσοι εργάζονται στο εμπόριο θα προστατεύονται εξίσου και δεν θα στιγματίζονται από την κοινωνία, είπε η ομάδα.

Θα επέτρεπε επίσης ουσιαστικά τη νόμιμη πορνεία στην Ταϊλάνδη, ένα θέμα που συζητήθηκε επί μακρόν που επίσημα δεν υπάρχει, αλλά είναι το χειρότερα κρυμμένο μυστικό της Ταϊλάνδης.

Η συνάντηση φιλοξενήθηκε από τη Λέσχη Ξένων Ανταποκριτών της Ταϊλάνδης (FCCT), με στόχο να καλέσει το κοινό ότι είναι καιρός η Ταϊλάνδη να ανακαλέσει το έγκλημα της πορνείας και να επιστρέψει την αξιοπρέπεια στις εργάτριες του σεξ.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.