Ζημιές από πυρκαγιά σκοπευτήριο στο Thalang

Thalang -

Πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές σε τμήμα σκοπευτηρίου στο Thalang.

Οι πυροσβέστες είπαν στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά το απόγευμα της Πέμπτης (16 Μαρτίουth) σε πεδίο βολής στην υποπεριφέρεια Sakoo.

Έφτασαν στο σημείο με δύο πυροσβεστικά οχήματα και διαπίστωσαν ότι η φωτιά εξακολουθούσε να φλέγεται. Χρειάστηκε περίπου μισή ώρα για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

*****************************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.