Σουηδός συνελήφθη στο νησί Σαμούι για 75 ημέρες παραμονής

Νησί Samui, Surat Thani -

Ένας 34χρονος Σουηδός συνελήφθη στο νησί Samui στο Surat Thani για 75 ημέρες υπέρβασης των νόμιμων προϋποθέσεων έκδοσης βίζας.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Μετανάστευσης του Σουράτ Τάνι είπαν στο Phuket Express ότι πρόσφατα συνέλαβαν τον Κύριο ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΤΟΝΥ ΣΕΤΦΟΡΣ, 34, Σουηδό υπήκοο. Συνελήφθη στο Chaweng Beach Road μπροστά από ένα πολυκατάστημα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, έχει πλέον 75 ημέρες παραμονής για τη βίζα του. Μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Μποφούτ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες υπέρβασης της διαμονής και περιμένει να απελαθεί.

Η σύλληψη ακολούθησε την περιπολία των αξιωματικών μετανάστευσης του Σουράτ Τάνι για να καταπολεμήσουν τους αλλοδαπούς που υπερβαίνουν τη διαμονή τους. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τυχαίους ελέγχους διαβατηρίων που είναι νόμιμοι στην Ταϊλάνδη.

****************************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.