Επιδρομή σε παράνομο μπαρ στην οδό Bangla στην Πατόνγκ οδήγησε στη διάσωση έξι ανήλικων σεξουαλικών εργαζομένων

Πατόνγκ –

Σε ένα παράνομο μπαρ στην οδό Bangla στην Πατόνγκ έγινε έφοδος που αποκάλυψε ανήλικες ιερόδουλες με έξι θύματα να διασωθούν. Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι που ισχυρίζονται ότι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του μπαρ είναι αλλοδαπός.

Χθες το βράδυ (15 Μαρτίουth) μια ομάδα από το Τμήμα Επαρχιακής Διοίκησης έκανε έφοδο σε ένα μπαρ στο Soi Sea Dragon στον δρόμο Bangla.

Ο αξιωματούχος του Τμήματος Επαρχιακής Διοίκησης είπε στο Phuket Express ότι η επιδρομή έλαβε χώρα μετά από καταγγελίες από την Operation Underground Railroad (OUR) ότι το μπαρ φέρεται να λειτουργούσε υπηρεσία πορνείας με ανήλικους εργαζόμενους του σεξ για ξένους πελάτες.

Οι αξιωματούχοι βρήκαν μια γυναίκα που ονομαζόταν μόνο η κυρία Taksakorn ή Nam που παρουσιάστηκε ως μάνατζερ μπαρ και η κυρία Watcharakorn ή Yuki που φέρεται ότι είναι μεσίτης που παρέχει πόρνες. Το μπαρ λειτουργούσε επίσης χωρίς άδεια. Οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για λειτουργία χώρου διασκέδασης χωρίς άδεια ή άδεια και εμπορία ανθρώπων.

Αξιωματούχοι είπαν στο Phuket Express ότι διέσωσαν έξι ανήλικα θύματα σε ένα κοντινό ξενοδοχείο. Το μικρότερο θύμα είναι μόλις 15 ετών. Οδηγήθηκαν στον Εθνικό Μηχανισμό Παραπομπής (NRM).

Περαιτέρω έρευνα για τον πραγματικό ιδιοκτήτη του μπαρ βρίσκεται σε εξέλιξη. Το όνομα του μπαρ αποκρύφτηκε για την προστασία της ταυτότητας των ανήλικων θυμάτων εμπορίας.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.