Ομάδα δελφινιών που εντοπίστηκε στο Phang Nga

ΦΩΤΟ: MGR Online

Phang nga-

Ταϊλανδοί και ξένοι τουρίστες ενθουσιάστηκαν αφού εντόπισαν μια ομάδα δελφινιών στο εθνικό πάρκο Mu Ko Surin στην περιοχή Khura Buri.

Ένα τουριστικό σκάφος ταξίδευε με Ταϊλανδούς και ξένους τουρίστες στο Εθνικό Πάρκο Mu Koh Surain. Ο καπετάνιος του σκάφους εντόπισε μια ομάδα δελφινιών πριν επιβραδύνει το ταχύπλοο. Οι τουρίστες ενθουσιάστηκαν αφού τα δελφίνια εμφανίστηκαν για περισσότερα από δέκα λεπτά γύρω από το σκάφος τους.

Ο επικεφαλής του Εθνικού Πάρκου Khao Lampi-Hat Thai Mueang, κ. Prarop Plang Ngan, είπε στο Phuket Express ότι περνώντας από τις φωτογραφίες ήταν δελφίνια Spinner. Βρίσκονται συνήθως στην περιοχή Mu Ko Surin και στο Εθνικό Πάρκο Mu Ko Similan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.