165 θαλάσσιες χελώνες εκκολάπτονται και επιστρέφουν στη θάλασσα στο Phang Nga

Phang Nga -

Εκατόν εξήντα πέντε μωρά θαλάσσιες χελώνες με ραβδοσκοπία έχουν εκκολαφθεί με επιτυχία και κατευθύνθηκαν στη θάλασσα στο Phang Nga.

Το Υπουργείο Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπε στο Phuket Express ότι μια μητρική θαλάσσια χελώνα γέννησε 190 αυγά στις 15 Ιανουαρίου 2023.

Την Τρίτη (14 Μαρτίουth) 165 μωρά θαλάσσιες χελώνες με ραβδοσκοπία εκκολάπτονται με επιτυχία από τα αυγά τους στον κόλπο Chong Khao Kad στο Εθνικό Πάρκο Mo Ko Surin. Τα μωρά χελωνάκια απελευθερώθηκαν πίσω στο σπίτι τους στη θάλασσα. Είκοσι πέντε αυγά δεν έχουν εκκολαφθεί ακόμα.

******************************

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.