Ο κλέφτης προσπαθεί να κλέψει από το πλυντήριο στο Thalang

Thalang -

Ένας κλέφτης προσπάθησε να κλέψει νομίσματα από ένα πλυντήριο στο Thalang αλλά δεν τα κατάφερε. Ένας ιδιοκτήτης καταστήματος πλυντηρίων απευθύνει έκκληση στο κοινό και προσφέρει ανταμοιβή για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του δράστη.

Η κ. Jittawattana Saengmanee ανέφερε σε ένα τοπικό μέσο ενημέρωσης «Newshawk Phuket» με βίντεο CCTV της απόπειρας κλοπής. Είναι ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος πλυντηρίων στο Baan Liphon στο Sri Soonthorn. Δήλωσε ότι τη Δευτέρα (13 Μαρτίουth) στις 2:00 π.μ. έφτασε στο πλυντήριο ένας κλέφτης με ένα καλάθι.

Προσπαθούσε να σπάσει ένα σε ένα πλυντήριο ρούχων που λειτουργούσε με κέρματα αλλά απέτυχε. Ωστόσο, το μηχάνημα υπέστη ζημιά στην προσπάθεια. Στη συνέχεια ο κλέφτης απομακρύνθηκε με ταχύτητα. Ο ιδιοκτήτης του πλυντηρίου υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία του Thalang με στοιχεία από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, αλλά ο ύποπτος εξακολουθεί να βρίσκεται σε φυγή.

Ως εκ τούτου, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ζητά τη βοήθεια του κοινού. Εάν κάποιος παράσχει πληροφορίες που οδηγούν στη σύλληψη του ένοχου, θα λάβει ανταμοιβή 2,000 μπατ. Καλέστε στο 062-2236588 εάν πιστεύετε ότι μπορείτε να βοηθήσετε.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.