Real Estate: Αποκλειστική και σπάνια παραθαλάσσια ιδιοκτησία στο πανέμορφο νησί Koh Lanta στην επαρχία Krabi

Αποκλειστική και σπάνια παραθαλάσσια ιδιοκτησία στο πανέμορφο νησί Koh Lanta στην επαρχία Krabi. Το ίδιο το προνομιακό παραθαλάσσιο οικόπεδο είναι περίπου. 3.8 Rai ή 6,720 τμ και είναι ορθογώνιο. Το παραθαλάσσιο όριο της γης είναι περίπου. Μήκος 52 μ.

Αγοραία αξία 52.5 εκατομμυρίων μπατ, διαθέσιμη με μεγάλη έκπτωση 44 εκατομμυρίων μπατ. Δυτική θέα, παρακολουθήστε τον ήλιο να δύει ακριβώς πάνω από τα διάσημα νησιά Phi Phi. Ελεύθερη Τίτλος Chanote. Αγοράστε την ιδιοκτησία της εταιρείας της Ταϊλάνδης με μόνο έναν Ταϊλανδό μέτοχο κατά 51% και μια απλή μεταβίβαση σε χαρτί.

Μόνο για σοβαρά ενδιαφερόμενους αγοραστές, επικοινωνήστε απευθείας με το The Pattaya News στο [προστασία μέσω email] που θα συνδέσει τους ενδιαφερόμενους πελάτες με τον πωλητή με το ερώτημά σας ή για περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε το βίντεο του YouTube drone παραπάνω για περισσότερα. Ευγενική χορηγία.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.