Δύο παιδιά και ένας ενήλικας τραυματίστηκαν μετά από συντριβή Sedan στο Πουκέτ

ΦΩΤΟ: PHUKET RAUMJAI RESCUE

Πουκέτ -

Δύο παιδιά και ένας ενήλικας τραυματίστηκαν όταν ένα σεντάν έπεσε σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος στο Mueang Phuket.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης ανέφεραν ότι ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα το βράδυ της Δευτέρας (13 Μαρτίουth) στον δρόμο Chao Fah – Suan Lueang στο Wichit.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν το κατεστραμμένο σεντάν στο δρόμο και τον κατεστραμμένο στύλο ηλεκτρικού ρεύματος στην κεντρική κράτηση. Τρεις τραυματίες βρέθηκαν μέσα στο σεντάν, δύο παιδιά και ένας ενήλικας. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Vachira Phuket στην πόλη του Πουκέτ.

Η αστυνομία του Wichit συνεχίζει την έρευνά της για να εξακριβώσει τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.