Ταϊλανδός τουρίστας με Αμερικανίδα σύζυγο δέχτηκε επίθεση από αδέσποτα σκυλιά στην παραλία στο Κράμπι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MGR διαδικτυακά

Κράμπι –

Επίθεση από αδέσποτα σκυλιά δέχθηκε ένας Ταϊλανδός τουρίστας που έκανε διακοπές με την Αμερικανίδα σύζυγό του στην παραλία Ao Nang.

Ο κ. Daniel Sudjai Kutrakun, 60 ετών, είναι Ταϊλανδός υπήκοος που έχει μια Αμερικανίδα σύζυγο και ζει συνήθως στην Αμερική. Επιστρέφουν στην Ταϊλάνδη και επισκέπτονται την παραλία Ao Nang κάθε χρόνο.

Ο κ. Daniel είπε ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο με τη σύζυγό του περπατούσαν στην παραλία Ao Nang και είδαν ότι υπήρχαν περίπου πέντε αδέσποτα σκυλιά στην παραλία. Ένας από αυτούς όρμησε πάνω του και του δάγκωσε το πόδι. Πήγε σε ένα νοσοκομείο και πλήρωσε περισσότερα από 20,000 μπατ για διάφορους πυροβολισμούς και επισκευές.

Ο κ. Daniel είπε ότι αισθάνεται ανασφαλής και ότι δεν θέλει αυτό να συμβεί σε άλλους τουρίστες. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι αρμόδιες αρχές θα πρέπει να λύσουν το θέμα με τα αδέσποτα σκυλιά στο Ao Nang.

Έχει αναφερθεί από τον τοπικό τύπο στο Ao Nang ότι κάθε χρόνο πολλοί ξένοι τουρίστες δέχονται επίθεση από αδέσποτα σκυλιά στην παραλία Ao Nang. Μερικά από αυτά ήταν παιδιά ηλικίας από τεσσάρων ετών έως 12 ετών.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.