Βρέθηκαν αυγά θαλάσσιας χελώνας στην παραλία στο Phang Nga

Phang Nga -

Περισσότερα αυγά θαλάσσιας χελώνας βρέθηκαν σε μια παραλία στο εθνικό πάρκο Phang Nga στην περιοχή Ταϊλάνδης Mueang.

Το γραφείο του Υπουργείου Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) Phang Nga είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν από τους ντόπιους την Κυριακή (12 Μαρτίουth) ότι βρήκαν ίχνος μητέρας θαλάσσιας χελώνας.

Οι υπάλληλοι πήγαν στην παραλία όπου βρήκαν τη φωλιά με αυγά θαλάσσιας χελώνας θαμμένα μέσα στο Εθνικό Πάρκο Khao Lampi Hat Thai Mueang.

Πιστεύεται ότι τα αυγά είναι πράσινες θαλάσσιες χελώνες. Η περιοχή δεν επηρεάστηκε από το θαλασσινό νερό ή από κακές καιρικές συνθήκες. Κατασκευάστηκε ένα προσωρινό κλουβί για την προστασία των αυγών από άλλα ζώα.

Μπορεί να σας αρέσει αυτό:

Μια πράσινη θαλάσσια χελώνα γέννησε 96 αυγά στο νησί Tachai στο εθνικό πάρκο Similan.

*************************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.