Μιανμάρ Άνδρας στο Koh Phangan επιτίθεται σε τέσσερα άτομα της Ταϊλάνδης με ψαλίδι με θυμό μετά την απόρριψή του για ένα ραντεβού

Νησί Pha-Ngan, Surat Thani -

Ένας άνδρας της Μιανμάρ συνελήφθη αφού επιτέθηκε σε τέσσερις Ταϊλανδούς με ένα ψαλίδι και ένα ξύλινο ραβδί. Οι ρομαντικές προκαταβολές του άνδρα σε ένα από τα θύματα είχαν απορριφθεί, προκαλώντας το περιστατικό.

Το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Samui είπε στο Phuket Express ότι το Σάββατο (11 Μαρτίουth) Ο κ. AUNG HTWE NAING, 31, Εθνική Μιανμάρ, επιτέθηκε σε τρεις Ταϊλανδούς άνδρες και μια Ταϊλανδή με ένα ψαλίδι και ένα ξύλινο ραβδί προτού φύγει με ταχύτητα.

Αργότερα συνελήφθη στις 5:00 το απόγευμα της Κυριακής (12 Μαρτίουth) σε στρατόπεδο εργασίας μεταναστών. Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Koh Pha-Ngan για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες για πρόθεση ανθρωποκτονίας.

Η Ταϊλανδή, το όνομα της οποίας αποκαλύφθηκε για την προστασία της, είπε ότι ο ύποπτος της Μιανμάρ, η Aung, την είχε ερωτευτεί, αλλά δεν της άρεσε και απέρριψε τις ρομαντικές του προτάσεις.

Η Aung εξοργίστηκε μετά την απόρριψή της και επιτέθηκε στη γυναίκα και σε τρεις από τους φίλους της, δήλωσαν τα θύματα.

Ο Aung παρέμεινε υπό κράτηση μέχρι την ώρα του Τύπου και δεν είχε ακόμη εκδώσει δήλωση σχετικά με τις ενέργειές του στα μέσα ενημέρωσης ή κάποια έκκληση.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.