Μαλαισιανός τουρίστας διασώθηκε αφού γλίστρησε και έπεσε σε σκάφος στο Κράμπι

Κράμπι –

Ένας Μαλαισιανός τουρίστας διασώθηκε αφού τραυματίστηκε σοβαρά αφού γλίστρησε και έπεσε σε μια βάρκα κοντά στο νησί Λάντα στο Κράμπι τη νύχτα.

Αξιωματούχοι του Εθνικού Πάρκου Koh Lanta είπαν στο Phuket Express ότι την Κυριακή (12 Μαρτίουth) στις 8:00 ειδοποιήθηκαν ότι ένας Μαλαισιανός τουρίστας είχε τραυματιστεί σοβαρά αφού γλίστρησε σε μια βάρκα αφού ένα μεγάλο κύμα χτύπησε το σκάφος γύρω στις 5:00 μ.μ.

Ο τουρίστας ήταν με άλλους φίλους για ψάρεμα έξω από την περιοχή του εθνικού πάρκου. Η τοποθεσία του σκάφους ήταν περίπου 90 χιλιόμετρα από τον σταθμό του εθνικού πάρκου.

Οι υπάλληλοι έφτασαν στο σκάφος και ο άγνωστος Μαλαισιανός τουρίστας έφτασε σε νοσοκομείο στις 3:28 π.μ. της Δευτέρας (13 Μαρτίου).

Ο τουρίστας περιγράφεται ως σε σοβαρή αλλά μη απειλητική για τη ζωή του κατάσταση από τις αρχές του Koh Lanta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.