Βρέθηκαν 107 αυγά θαλάσσιας χελώνας στην παραλία του Πουκέτ

Πουκέτ -

Εκατόν επτά αυγά θαλάσσιας χελώνας βρέθηκαν σε παραλία στο Thalang.

Οι αξιωματούχοι του Εθνικού Πάρκου Sirinat είπαν στο Phuket Express ότι τη Δευτέρα το πρωί (13 Μαρτίου) στις 6:00 π.μ. ειδοποιήθηκαν από έναν ντόπιο, τον κ. Kreangkrai Deejom, ότι μια μητέρα θαλάσσιας χελώνας γεννούσε αυγά στις 5:00 π.μ. παραλία κοντά στον κόλπο Sai Koo στην υποπεριφέρεια Sakoo.

Οι υπεύθυνοι του Εθνικού Πάρκου βρήκαν τα ίχνη της μητέρας. Συνολικά 107 αυγά θαλάσσιας χελώνας βρέθηκαν μέσα στη φωλιά.

Τα αυγά μεταφέρθηκαν σε μια ασφαλή περιοχή στην παραλία Nai Yang κοντά.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.