Δύο αλλοδαποί αναφέρθηκαν ως αγνοούμενοι μετά την ενοικίαση ενός καγιάκ στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Δύο αλλοδαποί δηλώθηκαν αγνοούμενοι δύο ημέρες αφότου νοίκιασαν ένα καγιάκ στο νησί Coconut στο Mueang Phuket.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Πουκέτ, συνταγματάρχης Pratueang Ponmana είπε στο Phuket Express ότι ένας διευθυντής ξενοδοχείου και υπάλληλος στο Coconut Island, ανατολικά του Πουκέτ στην υποπεριφέρεια Koh Kaew, υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία της πόλης του Πουκέτ.

Είπαν στην αστυνομία ότι την Παρασκευή (10 Μαρτίουth) δύο άνδρες αλλοδαποί τουρίστες νοίκιασαν ένα καγιάκ στο ξενοδοχείο, το όνομα του οποίου αποκαλύφθηκε κατόπιν αιτήματος της αστυνομίας εν αναμονή περαιτέρω έρευνας. Οι δύο αλλοδαποί άνδρες αγνώστου εθνικότητας έγραψαν το όνομα του ενοικιαστή ως «Μπέης» με αριθμό δωματίου του ξενοδοχείου 2318.

Ωστόσο, η διεύθυνση του ξενοδοχείου ανακάλυψε αργότερα ότι δεν υπάρχει δωμάτιο με αριθμό 2318 στο ξενοδοχείο. Δεν είναι σαφές γιατί αυτό δεν θεωρήθηκε αμέσως ως ασυμφωνία από το προσωπικό του ξενοδοχείου που διαχειρίζεται τις ενοικιάσεις καγιάκ.

Στις 5:00 οι δύο αλλοδαποί δεν επέστρεψαν. Το πρωί του Σαββάτου (11 Μαρτίουth) το ξενοδοχείο έψαξε κοντά αλλά δεν υπήρχε κανένα σημάδι τους. Το ξενοδοχείο ανησυχεί ότι μπορεί να βρίσκονται σε κίνδυνο.

Ο συνταγματάρχης Pratueang είπε στο Phuket Express ότι η αστυνομία ελέγχει πλάνα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης στη γύρω περιοχή για να δει εάν οι δύο αλλοδαποί μπορεί να άφησαν το καγιάκ κάπου αλλού αντί να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο ή ακόμη και να έκλεψαν το καγιάκ.

Το θέμα βρίσκεται ακόμη υπό διερεύνηση μέχρι την ώρα του Τύπου.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.