Έγιναν νομικές ενέργειες κατά οκτώ παράνομων οδηγών ταξί στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Νομικές ενέργειες κινούνται κατά οκτώ παράνομων οδηγών ταξί στο Πουκέτ.

Το Γραφείο Χερσαίων Μεταφορών του Πουκέτ (PLTO) είπε στο Phuket Express ότι την περασμένη εβδομάδα αρμόδιοι αξιωματούχοι έστησαν ένα σημείο ελέγχου κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ στο Thalang.

Τρεις οδηγοί ταξί (Green Plates) από άλλες επαρχίες βρέθηκαν να δρουν στην περιοχή παρά τους κανόνες και τους κανονισμούς. Πέντε οδηγοί ταξί βρέθηκαν επίσης να χρησιμοποιούν προσωπικά οχήματα για να μεταφέρουν τουρίστες ως παράνομα ταξί (Μαύρες πινακίδες).

Στους παραβάτες οδηγούς ταξί θα επιβληθεί πρόστιμο και η άδεια οδήγησής τους θα ληφθεί υπόψη για 90 ημέρες αναστολής.

Το Phuket Express σημειώνει «Μαύρες πινακίδες» είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται συνήθως από το PLTO για να καλέσει ένα κανονικό προσωπικό όχημα (με λευκή πινακίδα κυκλοφορίας, ειρωνικά), αλλά αντίθετα βρέθηκε ότι χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά επιβατών ως παράνομο ταξί.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.