Ο οδηγός ταξί Tuk Tuk συνελήφθη μετά την κλοπή του iPhone 14 Pro Max από Σουηδό τουρίστα στην Patong

Πατόνγκ –

Ένας οδηγός ταξί Tuk Tuk συνελήφθη αφού έκλεψε ένα iPhone 14 Pro Max από Σουηδό τουρίστα στην Patong.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι το Σάββατο (11 Μαρτίουth) Η κυρία Merdzana Pepic, Σουηδή, ήρθε στο αστυνομικό τμήμα της Patong. Είπε ότι μπορεί να ξέχασε το κινητό της σε ένα ταξί Tuk Tuk.

Είπε ότι μπήκε σε ένα ταξί Tuk Tuk το πρωί από την Bangla Road σε ένα ξενοδοχείο στην Patong. Όταν έφτασε στο ξενοδοχείο διαπίστωσε ότι το iPhone 14 Pro Max της δεν ήταν μαζί της και σκέφτηκε ότι μπορεί να το είχε ξεχάσει στο ταξί Tuk Tuk.

Η αστυνομία της Patong εντόπισε το iPhone από μια εφαρμογή για κινητά. Τελικά εντόπισαν τη θέση του κινητού τηλεφώνου στην οδό Taweewong στην Πατόνγκ. Πήγαν στην τοποθεσία και βρήκαν το ταξί Tuk Tuk.

Λίγο μετά εμφανίστηκε ο οδηγός κ. Κριτσάδα Νταμγιάν. Η αστυνομία ερεύνησε το ταξί Tuk Tuk και βρήκαν το iPhone 14 Pro Max πίσω από το κάθισμα του οδηγού. Ο κ. Κριτσάδα παραδέχτηκε ότι βρήκε το κινητό πριν το κρύψει πίσω από το κάθισμα του οδηγού. Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες για κλοπή.

Η κυρία Merdzana Pepic έβαλε το iPhone 14 Pro Max της και είπε ευχαριστώ στην αστυνομία της Patong.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.