Ο διευθυντής παμπ στην Πατόνγκ συνελήφθη επειδή φέρεται να προσφέρει ναργιλέ σε πελάτες

Πατόνγκ, Πουκέτ —

Η αστυνομία της Πατόνγκ έκανε έφοδο σε ένα νυχτερινό κέντρο στο Πουκέτ και συνέλαβε τον υπεύθυνο του χώρου για φερόμενη παροχή στους πελάτες ναργιλέ.

Την Παρασκευή, 10 Μαρτίου, αστυνομικοί επιβολής του νόμου εισέβαλαν στην παμπ Crystal περίπου στις 11:30, μετά από αναφορές ότι το κατάστημα παρείχε ανοιχτά ναργιλέ στους πελάτες του. Η παμπ βρίσκεται στο Soi Bangla της περιοχής Kathu.

Μετά από έρευνα στον χώρο, οι αστυνομικοί βρήκαν 3,362 γραμμάρια e-liquid και πάνω από 52 ναργιλέ. Ο διευθυντής του χώρου, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό από τις αρχές, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για παράβαση του νόμου περί καπνού και κατοχή προϊόντων φοροδιαφυγής και περιορισμένων προϊόντων.

Ο διευθυντής μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ για να κινηθεί νομικά.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.