Τέσσερις φερόμενοι έμποροι ναρκωτικών συνελήφθησαν στο Chalong με 16,000 χάπια Meth και Crystal Meth

Chalong, Πουκέτ -

Η αστυνομία του Chalong συνέλαβε τέσσερις Ταϊλανδούς υπόπτους για ναρκωτικά.

Οι δύο ξεχωριστές συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 10 Μαρτίου. Ο πρώτος ύποπτος, ο κ. Suwat Ting Thong-In, 49 ετών, περικυκλώθηκε και συνελήφθη στο ενοικιαζόμενο κατάλυμά του στο Soi Mayuree στην περιοχή Mueang του Πουκέτ. Η αστυνομία κατέσχεσε από τον Σουάτ ένα πιστόλι των 22 χλστ., τέσσερις σφαίρες και 19.50 γραμμάρια κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη.

Στη συνέχεια, μια άλλη σύλληψη σημειώθηκε στην κοντινή περιοχή του Σόι Σουκσάν. Η αστυνομία του Chalong συνέλαβε τρεις υπόπτους για ναρκωτικά, τον κ. Yosthorn Chatthong, 26, την κα Atchareeporn Laebua, 28, και την κα Sawittree Bumrungraj, 23 ετών. Κατασχέθηκαν από αυτούς 16,849 χάπια μεθαμφεταμίνης και 65.8 γραμμάρια smartphones, δύο μοτοσικλέτες, και δύο μοτοσικλέτες. σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι τέσσερις φερόμενοι ως έμποροι τέθηκαν υπό κράτηση και αντιμετώπιζαν κατηγορίες για ναρκωτικά.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.