ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Βρέθηκε πτώμα να επιπλέει στο Rawai Πιθανώς αγνοούμενος Ρουμάνος δύτης

Rawai, Πουκέτ –

Ένα άγνωστο ανδρικό πτώμα που βρέθηκε να επιπλέει κοντά σε ένα νησί στο Rawai είναι πιθανώς ένας Ρουμάνος δύτης που είχε χαθεί πριν από δύο μήνες.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας 47χρονος Ρουμάνος δύτης εξακολουθεί να αγνοείται. Το Κέντρο Διοίκησης Έρευνας είχε μεταφερθεί από την παραλία Yanui στο Rawai στον δήμο Rawai και η ευρύτερη έρευνα ολοκληρώθηκε και μεταφέρθηκε σε ντόπιους ψαράδες και κατοίκους για να βοηθήσουν στη συνέχιση της αναζήτησής του τον Ιανουάριο.

Ένα άγνωστο ανδρικό πτώμα βρέθηκε να επιπλέει κοντά σε ένα νησί στο Rawai.

Τώρα για την ενημέρωση:

Οι φίλοι του αγνοούμενου Ρουμάνου δύτη MR. Ο SEBASTIAN EMIL SOMESAN, 47 ετών, ήρθε να δει το πτώμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, επιβεβαίωσαν στην αστυνομία του Chalong ότι το σώμα που φορούσε στολή κατάδυσης ήταν MR. ΣΩΜΕΣΑΝ.

Ωστόσο, θα διεξαχθεί η διαδικασία ταυτοποίησης και η νεκροψία-νεκροτομή για την επίσημη ταυτοποίηση της σορού και για να βρεθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.