Πρόξενος της Γαλλίας στην Ταϊλάνδη επισκέπτεται τον αντικυβερνήτη του Πουκέτ για να συζητήσει τα πρόσφατα προβλήματα με ορισμένους Γάλλους τουρίστες

Πουκέτ -

Ο Πρόξενος της Γαλλίας στην Ταϊλάνδη και ο Πρόξενος της Γαλλίας στο Πουκέτ επισκέφθηκαν τον Αντικυβερνήτη του Πουκέτ για να συζητήσουν πρόσφατα προβλήματα με Γάλλους τουρίστες στο Πουκέτ.

Την Πέμπτη (9 Μαρτίουth) ο Αντικυβερνήτης του Πουκέτ κ. Arnuparb Rodkwuan Yodrabam καλωσόρισε τον κ. Christophe Hemmings, πρόξενο της Γαλλίας στην Ταϊλάνδη και τον κ. Alain Faudot, τον πρόξενο της Γαλλίας στο Πουκέτ.

Ο Πρόξενος της Γαλλίας στην Ταϊλάνδη κ. Hemmings είπε στη συνάντηση: «Εάν οποιοσδήποτε Γάλλος υπήκοος στο Πουκέτ δεν ακολουθεί κανόνες και νόμους, παρακαλούμε να προβείτε σε σοβαρές νομικές ενέργειες για αυτούς. Επίσης, εξετάστε τους κανόνες ή τους νόμους για την απέλαση προβληματικών τουριστών για μακροπρόθεσμο χρονικό διάστημα. Υποστηρίξαμε σοβαρές νομικές ενέργειες για όποιον δεν ακολουθεί κανόνες και νόμους ειδικά για την κυκλοφορία. Ευχαριστώ τους αξιωματούχους του Πουκέτ για την καλή φροντίδα των Γάλλων στο Πουκέτ και τη συντριπτική πλειοψηφία των Γάλλων τουριστών που ακολουθούν τους κανόνες και τους νόμους της Ταϊλάνδης».

Ο αντικυβερνήτης Arnuparb πρόσθεσε: «Χαιρόμαστε που καλωσορίζουμε κάθε εθνικό τουρίστα εξίσου. Προσπαθούμε επίσης να αποτρέψουμε τυχόν προβλήματα ή απώλεια για τους τουρίστες. Ευχαριστούμε τον Γάλλο πρόξενο που καταλαβαίνει ότι κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κρατήσουμε όλους ασφαλείς. Το Πουκέτ είναι ένα διάσημο μέρος για τους Γάλλους τουρίστες. Είμαστε ένας καλός οικοδεσπότης για να τους φροντίσουμε επίσης.”

Μπορεί να σας αρέσουν αυτά:

Είκοσι Γάλλοι δρομείς μοτοσικλετών συνελήφθησαν αφού προκάλεσαν δημόσια όχληση.

Ο Επικεφαλής του Προξενείου του Γαλλικού Γραφείου στο Πουκέτ συναντήθηκε με την αστυνομία της Πατόνγκ μετά τη σύλληψη 20 Γάλλων μοτοσικλετιστών.

Ένας Γάλλος αναβάτης μοτοσικλέτας κατηγορήθηκε για χτύπημα και τρέξιμο μετά από σοβαρούς τραυματισμούς ενός Ταϊλανδού πεζού στην Πατόνγκ.

Ένας Γάλλος αναβάτης μοτοσικλέτας στην Πατόνγκ επιβλήθηκε πρόστιμο 1,500 μπατ πριν αναφερθεί στη γαλλική πρεσβεία, αφού προκάλεσε δημόσια ενόχληση.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.