Πρόξενος της Γαλλίας στην Ταϊλάνδη επισκέπτεται τον αρχηγό της αστυνομίας του Πουκέτ για να συζητήσει πρόταση για σύστημα κόκκινης/κίτρινης κάρτας για τουρίστες που παραβιάζουν το νόμο

Πουκέτ -

Ο Πρόξενος της Γαλλίας στην Ταϊλάνδη επισκέφτηκε τον διοικητή της αστυνομίας της επαρχίας του Πουκέτ για να συζητήσει για Γάλλους τουρίστες που παραβίαζαν νόμους και προκαλούσαν νομικά προβλήματα, φέρνοντας μερικούς να προτείνουν ένα αμφιλεγόμενο σύστημα κόκκινων και κίτρινων καρτών.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ο Πρόξενος της Γαλλίας στην Ταϊλάνδη και ο Πρόξενος της Γαλλίας στο Πουκέτ επισκέφτηκαν αρχικά τον Αντικυβερνήτη του Πουκέτ για να συζητήσουν τα πρόσφατα προβλήματα με Γάλλους τουρίστες στο Πουκέτ.

Την Πέμπτη (9 Μαρτίουth) το απόγευμα ο Διοικητής της Αστυνομίας της Επαρχίας του Πουκέτ Υποστράτηγος Sermpan Sirikong καλωσόρισε τον κ. Christophe Hemmings, τον Πρόξενο της Γαλλίας στην Ταϊλάνδη.

Ο Πρόξενος της Γαλλίας στην Ταϊλάνδη κ. Hemmings είπε, «Θαυμάσαμε την αστυνομία του Πουκέτ που κάνει εξαιρετική δουλειά. Τονίζουμε να λάβουμε σοβαρά νομικά μέτρα κατά των Γάλλων υπηκόων που παραβιάζουν τους νόμους ειδικά για τους δρόμους και ενοχλούν το κοινό».

«Επίσης, «ενθαρρύνουμε» την αστυνομία να αναφέρει τα ονόματα των παραβατών για μια προτεινόμενη «Κίτρινο – Κόκκινη Κατάσταση» στο Γραφείο Μετανάστευσης της Ταϊλάνδης. Όταν επιστρέψουν στη Γαλλία, τα ονόματά τους θα δοθούν επίσης στη γαλλική αστυνομία για περαιτέρω πιθανές ενέργειες». δήλωσε ο κ. Hemmings.

«Η γαλλική πρεσβεία ανησυχεί για την εικόνα της Γαλλίας στο Πουκέτ και την Ταϊλάνδη. Θέλουμε οι Γάλλοι τουρίστες και άλλοι τουρίστες της χώρας να ακολουθούν τους νόμους της Ταϊλάνδης για να αποτρέψουν προβλήματα. Οι περισσότεροι Γάλλοι που ζουν στο Πουκέτ ως πρώην πατρίδες ακολουθούν τους νόμους ενώ όσοι δεν ακολουθούν τους νόμους είναι Γάλλοι τουρίστες σε σύντομες διακοπές». πρόσθεσε ο κ. Χέμινγκς.

Ο υποστράτηγος Sermpan πρόσθεσε: «Εξακολουθούμε να εξετάζουμε προτάσεις για την καταχώριση ονομάτων κάτω από τη λεγόμενη πρόταση κόκκινης και κίτρινης κάρτας».

Το TPN σημειώνει ότι το πολυσυζητημένο σύστημα κόκκινων και κίτρινων καρτών είναι μόνο μια πρόταση σε αυτό το σημείο και θα χρειαζόταν πολύ περισσότερη σαφήνεια και κανόνες.

Μπορεί να σας αρέσουν αυτά:

Είκοσι Γάλλοι δρομείς μοτοσικλετών συνελήφθησαν αφού προκάλεσαν δημόσια όχληση.

Ο Επικεφαλής του Προξενείου του Γαλλικού Γραφείου στο Πουκέτ συναντήθηκε με την αστυνομία της Πατόνγκ μετά τη σύλληψη 20 Γάλλων μοτοσικλετιστών.

Ένας Γάλλος αναβάτης μοτοσικλέτας κατηγορήθηκε για χτύπημα και τρέξιμο μετά από σοβαρούς τραυματισμούς ενός Ταϊλανδού πεζού στην Πατόνγκ.

Ένας Γάλλος αναβάτης μοτοσικλέτας στην Πατόνγκ επιβλήθηκε πρόστιμο 1,500 μπατ πριν αναφερθεί στη γαλλική πρεσβεία, αφού προκάλεσε δημόσια ενόχληση.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.