Φορτηγό κατεδαφίζει τουλάχιστον έξι πόλους ισχύος και φράζει δρόμο στη Ρασάντα

Rassada -

Ένα φορτηγό κατέρριψε τουλάχιστον έξι στύλους ηλεκτρικού ρεύματος αφού κατά λάθος γαντζώθηκε σε ηλεκτρικά καλώδια στη Ρασάντα.

Η Τροχαία της Πόλης του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι στις 10:15 π.μ. της Πέμπτης (9 Μαρτίου), ότι ένα φορτηγό αγκίστρωσε ηλεκτρικά καλώδια και κατέστρεψε τουλάχιστον τέσσερις στύλους ρεύματος. Οι πόλοι έφραζαν έναν δρόμο στο Soi Mueang Mai στην υποπεριφέρεια Rassada, Mueang Phuket.

Ο δρόμος έκλεισε προσωρινά ενώ εργαζόμενοι από την Αρχή Ηλεκτρισμού του Πουκέτ έφτιαξαν τους πόλους και τα καλώδια του ρεύματος.

Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, αλλά τέσσερα παρακείμενα αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.