Ρώσος συνελήφθη στο νησί Pha-ngan για 188 ημέρες παραμονής

Νησί Pha-ngan, Surat Thani -

Ένας 50χρονος Ρώσος συνελήφθη στο νησί Pha-ngan στο Surat Thani για 188 ημέρες υπέρβασης των νόμιμων προϋποθέσεων έκδοσης βίζας.

Οι αξιωματικοί της Υπηρεσίας Μετανάστευσης του Surat Thani είπαν στο Phuket Express ότι αυτή την εβδομάδα συνέλαβαν τον MR. LEONID TOISLOI, 50, Ρώσος υπήκοος. Συνελήφθη μπροστά σε ένα ψιλικατζίδικο στο Chalok Lam, στο νησί Pha-ngan.

Σύμφωνα με την αστυνομία, έχει πλέον 188 ημέρες παραμονής για τη βίζα του. Μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Koh Pha-ngan για να αντιμετωπίσει κατηγορίες υπέρβασης της διαμονής και περιμένει να απελαθεί.

Δεν είναι σαφές πώς πιάστηκε.

*************************

 

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.